TWİCE üyeleri kimlerdir ? TWİCE grup tanıtımı...

TWİCE KİMDİR ?

TWİCE ( 트와이스 ) Sixteen isimli reality programı aracılığıyla JYP Entertainment tarafından oluşturulan ve 2015 yılında çıkış yapan Güney Koreli K-Pop kız gruplarından biridir.
Grup Mina ( 미나 ), Sana ( 사나 ), Dahyun ( 다현 ), Momo ( 모모 ), Nayeon ( 나연 ), Tzuyu ( 쯔위 ), Jeongyeon ( 정연 ), Chaeyoung ( 채영 ) ve Jihyo ( 지효 ) adında 9 kız üyeden oluşuyor.
Grubun hayran kitlesine ( Fandom ) " ONCE " denmektedir.


TWİCE ve ONCE 'ın anlamı nedir ?

TWİCE İngilizce'de " İki Kere " anlamına geliyor. Bu sebeple de grubun fandomuna İngilizce'de " Bir Kere " anlamına gelen ONCE deniyor.


Twice'ın Ortak İnstagram Hesabı :  TWİCETAGRAM


Peki üyeler kaç yaşında ? Nereliler ? Tam adları ne ? Hemen devam edelim...



MİNA

Asıl adı Myoui Mina (名 井 南) olan Mina ( 미나 ) 24 Mart 1997'de Amerika'da doğdu.Grupta Ana dansçı ve Yan vokal pozisyonunda.
Annesi ile alışveriş yaparken keşfedilen Mina Twice içinde en az stajyerlik yapan üye.



SANA

Asıl adı Minatozaki Sana ( 湊崎 紗夏 ) olan Sana ( Korece:사나; Japonca: サナ ) 29 Aralık 1996'da Japonya'da doğdu. Güney Koreli kız grubu TWİCE'ın üyesi olan güzel şarkıcı grupta Vokal ve Lead Dancer pozisyonunda.
Arkadaşlarıyla alışveriş yaparken keşfedilen Sana'ya kızdığında yumruğunu sıkıp havaya kaldırdığını gözleyen fanlar tarafından “Osaka’nın Tatlı Yumruğu” lakabı verildi.



DAHYUN

Asıl adı Kim Da Hyun ( 김 다현 ) olan Dahyun ( 다현 ) 28 Mayıs 1998 'de Güney Kore'de doğdu. Twice'ın güzel üyesi grupta rapçi, dansçı ve vokal pozisyonunda.
Güney Kore’de viral olan Eagle dans videosu nedeniyle çıkışından önce bile oldukça popülerdi.
Dahyun'un ten rengi fazlasıyla beyaz olduğu için takma adı ‘Tofu’dur.



MOMO

Asıl adı Hirai Momo ( 平井 もも ) olan Momo ( 모모 ) 9 Kasım 1996 ' da Japonya'da doğdu. Twice'ın güzel üyesi MOMO grupta Ana dansçı, Vokal ve Rapçi pozisyonunda.
JYP Entertainment tarafından, ablası ile çektiği bir dans videosundan sonra keşfedilen Momo dans etmeyi çok seviyor.
 "Dans Makinesi” olarak adlandırılmasının yanı sıra “Yemek Makinesi” olarak da adlandırılıyor.



NAYEON

Asıl adı Im Na Yeon ( 임나연 ) olan Nayeon ( 나연 ) 22 Eylül 1995'te Güney Kore'de doğdu. Twice'ın güzel üyesi grupta Lider Vokalist, Dansçı ve Visual pozisyonunda.
Kendisi aynı zamanda grubun merkez üyesidir.
Nayeon grubun yaşça en büyük üyesi.



TZUYU

Asıl adı Chou Tzuyu ( 周子瑜 - 저우 쯔위 ) olan Tzuyu 14 Haziran 1999 'da Tayvan' da doğdu. Twice'ın güzel üyesi Tzuyu grupta maknae, vokal ve grubun yüzü pozisyonunda.
Koyu renkli teni nedeniyle takma isimlerinden biri “Çikolata” olan güzel üye Tayvanlılar tarafından “popülerlik tanrıçası” olarak seçildi.



JEONGYEON

Asıl adı Yoo Jung Yeon ( 유정연 ) olan Jeongyeon ( 俞定延 ) 1 Kasım 1996 'da Güney Kore - Suwon 'da doğdu. Twice'ın güzel üyesi grupta Lead Vokal pozisyonunda.
Başlangıçta mankenlik kariyeri isteyen Jeongyeon grubun annesi olarak adlandırılıyor.



CHAEYOUNG

Asıl adı Son Chae-Young ( 손채영 ) olan Chae 23 Nisan 1999'da Güney Kore'nin başkenti Seul'de doğdu. Grupta Main Rapper ve Vokal pozisyonunda.
Kendisi ayrıca şarkı yazarı, dansçı ve modeldir. 
Boy olarak gruptaki en kısa üye olan Chae-Young'un temsili rengi kırmızı.



JİHYO

Asıl adı Park Ji Soo (박지수) olan Jihyo (지효) 1 Şubat 1997' de Güney Kore - Gyeonggi-do ' da doğdu. Twice'ın güzel üyesi grupta Lider ve Ana Vokalist pozisyonunda.
Jihyo'nun resmi adı PARK JİHYO ( 박지효 ).
Twice üyelerine göre alkol dayanıklılığı en yüksek üye olan Jihyo en çok eğitim alan Twice üyesi. 10 yıl boyunca stajyerlik yaptı.




Üyeler hakkında detaylı bilgi için profillerine bakabilirsiniz :)










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BTS üyesi Suga kimdir ? SUGA hakkında detaylar...

STRAY KİDS üyesi BANG CHAN kimdir ? Bang Chan hakkında detaylar...